Automatisering

Met domotica kan u uw woning niet alleen beveiligen, uw levenskwaliteit kan er ook flink mee stijgen. Voor al uw vragen en plannen omtrent automatisering in de buurt van Sint-Kruis, Oost- en West-Vlaanderen, één adres: Elektro Guy. Automatisering maakt uw leven makkelijk, wij maken de installatie makkelijk.

Met een druk op de knop

Zou het niet zalig zijn om uw rolluiken via de smartphone te kunnen bedienen? Of de centrale verwarming? Met een installatie van Elektro Guy bent u zo op weg om uw huis in contact te brengen met de toekomst. Activeer de systemen thuis met een druk op de knop, of stel een timer in. Automatisering kan op verschillende manieren uw leven versoepelen. Ook in de portemonnee, trouwens: het is heel makkelijk om zo je energieverbruik onder controle te houden. Laten we even opsommen wat de voordelen zijn van automatisering.

  • Bescherming van uw woning
  • Besparen op de energiefactuur
  • Gemak

Wat kunnen we voor u doen?

'Allemaal goed en wel', horen we u denken. 'Maar wat kan er concreet worden veranderd?' Wel, de toepassingen van automatisering zijn zo goed als eindeloos, dus het is nogal moeilijk om een volledige lijst op te maken. Maar we kunnen u wel een aantal voorbeelden geven. De rolluiken bedienen, dat wist u al. Maar wist u ook dat u ze lichtjes kan laten openen bij zonsopgang? Zo wordt u telkens met natuurlijk licht wakker.

Verder kan u ook het alarmsysteem aansluiten, zodat de hulpdiensten worden verwittigd wanneer dat nodig is. Automatische verlichting kan natuurlijk ook, net als klimaatregeling en het openen van deuren en poorten. U ziet het: eindeloos.

Krijgt u al een paar ideeën? Contacteer dan Elektro Guy voor al uw vragen rond automatisering en domotica!

 

Heeft u een vraag?

Contact

expert in zonnepanelen

vrijblijvende offertes

WESt- en OOST-Vlaanderen