Batterijopslag voor later verbruik
Nu opwekken, later verbruiken

Wie beschikt over zonnepanelen weet dat het opwekken en het verbruik niet altijd gelijk zijn. In de zomer wekt men vaak veel meer op dan men verbruikt, waardoor de extra energie terug naar het net gestuurd wordt. Met de slimme meters wordt dit anders.

Overschot in de zomer, tekort in de winter

In de winter hebben we uiteraard veel minder zonuren. Voor vele eigenaars van zonnepanelen resulteert dit in een tekort, waardoor u uiteindelijk toch weer beroep moet doen op een elektriciteitsleverancier om dit tekort aan te vullen. Met de batterijopslag bij u thuis te Sint-Kruis kunnen we alle elektriciteit die over is gaan genereren en tijdig stockeren.

Maximaliseer uw zelf-consumptie

Met behulp van een batterij kunt u de opgewekte elektriciteit tijdig opslaan om deze later te verbruiken. Zo hebt u eigenlijk geen verlies meer maar maximaliseert u de winst die u met uw zonnepanelen kunt verkrijgen. De batterijen worden in eigen woning geïnstalleerd zodat u zelf volledig de opslag in handen hebt. Batterijopslag is dus zonder twijfel ideaal voor al wie optimaal gebruik wenst te maken van zijn zonnepanelen in Sint-Kruis of eender welke andere regio. Hebt u nog vragen? Wenst u een offerte? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Heeft u een vraag?

Contact

expert in zonnepanelen

vrijblijvende offertes

WESt- en OOST-Vlaanderen