Totaalrenovatie van afbraak tot afwerking
Eén contactpersoon voor alle werken

Vreest u voor gigantische problemen of vertraging bij de uitvoering van uw totaalrenovatie in Sint-Kruis of gans West-Vlaanderen? Opteer dan Elektro Guy, waar de zelfwerkend patroon al uw werken nauwlettend opvolgt.

Correcte prijs/kwaliteitverhouding

In de renovatiesector worden vaak woekerprijzen aangerekend. Dit is een spijtige zaak want op die manier krijgen heel wat zelfstandigen een slechte reputatie en dit kan niet de bedoeling zijn. Daarom zorgen we bij Elektro Guy steeds voor eerlijke prijzen. U krijgt een vrijblijvende offerte en alle werken worden correct opgevolgd om vertraging of problemen tegen te gaan.

Werken met ervaren vakmensen

Bij uitvoering van totaalrenovaties werken wij samen met bekwame collega’s die over heel wat ervaring en knowhow beschikken. U kunt dus met een gerust hart uw project - aan ons - uit handen geven en wij doen het nodige om er een succes van te maken. Hebt u tijdens de uitvoering vragen of bedenkingen? Dan kunt u steeds bij één contactpersoon terecht: Guy Timmerman.

Contact

Bel of mail ons voor een bezoek ter plaatse en een gedetailleerde opmeting. We komen graag langs voor de nodige uitleg. Ook voor de installatie van zonnepanelen en/of batterijopslag kunt u bij ons terecht.

Heeft u een vraag?

Contact

expert in zonnepanelen

vrijblijvende offertes

WESt- en OOST-Vlaanderen